Κάθε έννοια λογικής ξεπέρασε το παρκάρισμα στην Αίγινα.

Κάθε έννοια λογικής ξεπέρασε η προσπάθεια για εξεύρεση θέσης πάρκινγ στην Αίγινα. Το απερίγραπτο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα από τα σημεία ρέμβης του λιμανιού, ακριβώς μπροστά από την "Παναγίτσα". Εκεί βρίσκονται τρία παγκάκια που υπό φυσιολογικές συνθήκες προορίζονται για τους επισκέπτες του λιμανιού. Ωστόσο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα παγκάκια είχαν μετακινηθεί προς το σημείο που βρίσκεται το κανόνι. Η θέση του αυτοκινήτου είναι ενδεικτική. Το περιστατικό εντόπισε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης ο οποίος περνούσε απο την περιοχή και παρακολουθούσε χωρίς να γνωρίζει αν κάποιος τρακάρισε ή απλά "παρκάρισε" πάνω στα παγκάκια.

Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα το βράδυ, όταν μετά τις 10:30 το συγκεκριμένο σημείο είχε γεμίσει από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Για τα παγκάκια ούτε λόγος. Αυτά είχαν "συμπιεστεί" περιμετρικά στο κανόνι. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν δύο ακόμη θέσεις για parking. Παρόμοια η εικόνα και στα πεζοδρόμια απέναντι από την Παναγίτσα και στην γύρω περιοχή. Μόλις 100 μέτρα μακριά οι διαγραμμισμένοι χώροι της ελεγχόμενης στάθμευσης παρέμεναν άδειοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png