Φωτιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του υδροφόρου πλοίου Αίγινα ΙΙ.

Εστία φωτιάς έγινε αντιληπτή από μέλη του πληρώματος του υδροφόρου πλοίου Αίγινα ΙΙ. Το πλοίο έπλεε ενάμιση ναυτικό μίλι περίπου από τις Λαγούσες, όταν σήμανε συναγερμός, καθώς εμφανίστηκαν καπνοί στο μηχανοστάσιο. Ευτυχώς τα επτά μέλη του πληρώματος διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αντέδρασαν άμεσα, καταφέρνοντας να σβήσουν με τα μέσα πυρόσβεσης του σκάφους τη φωτιά. Το συμβάν είχε λήξει, χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, μία ώρα αργότερα.

Στο σημείο του συμβάντος έφτασε πλωτό του Λιμεναρχείου Αίγινας, το ρυμουλκό σκάφος "Μαλτέζος", το επιβατικό πλοίο "Άρης", πυροσβεστικό σκάφος από το λιμάνι του Πειραιά και δεύτερο υδροφόρο σκάφος της ίδιας εταιρείας. Σε επικοινωνία με τον Λιμενάρχη Αίγινας κύριο Κυριάκο Γκαρή μας διαβεβαίωσε, ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και ότι όλα τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png