Σε ευαίσθητη ισορροπία το ΚΤΕΛ Αίγινας. Δρομολόγια μόνο για μαθητές. .

Σε ευαίσθητη ισορροπία παραμένει η λειτουργία των ΚΤΕΛ Αίγινας, καθώς μετά την επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους τα δρομολόγια εξακολουθούν να μην πραγματοποιούνται κανονικά. Έχουν περάσει περισσότερες από είκοσι ημέρες από την 26η Δεκεμβρίου, οπότε και η κατάσταση των δρομολογίων έπαψε να εκτελείται. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια παρέμειναν ακινητοποιημένα. Μετά τις γιορτές και ενώ τα σχολεία είχαν πλέον ανοίξει, ξεκίνησαν και πάλι να εκτελούνται δρομολόγια, για την εξυπηρέτηση των μαθητών.


Σε αυτά τα δρομολόγια εξυπηρετούνται και κάτοικοι της περιφέρειας, ενώ παραμένουν εκτός επίσημης κατάστασης δρομολογίων του ΚΤΕΛ, αφού τουλάχιστον στην αφετηρία της πλατείας Εθνεγερσίας αυτή δεν υπάρχει. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αίγινας κύριο Σπύρο Χατζίνα μας επιβεβαίωσε τον τρόπο λειτουργίας των δρομολογίων, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει ο ίδιος όλα τα χρήματα ώστε να πληρωθούν οι οδηγοί και τα καύσιμα. Συνάντηση με την Περιφέρεια θα υπάρχει για το ίδιο θέμα, μάλλον στο τέλος της εβδομάδας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png