Επαναλαμβάνονται τα προβλήματα στο νερό και την καθαριότητα. .

Προβλήματα για πολλούς υδρολήπτες, αλλά και στην αποκομιδή των απορριμάτων παρατηρούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση, μας ενημέρωσε ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν μία σημαντική βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, στην περιοχή της Αύρας, προκάλεσε την απώλεια πολύ μεγάλων ποσοτήτων νερού. Μία δεύτερη βλάβη προέκυψε την επόμενη μέρα στην ίδια περιοχή. Το πρόβλημα οξύνθηκε ακόμη περισσότερο καθώς δεν έγιναν δρομολόγια της υδροφόρας προς το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Οξυμένο επανέρχεται επίσης και το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων, καθώς σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση οι δαπάνες για τη μεταφορά των απορριμάτων δεν εγκρίνονται ως άμεσες, με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα του Δήμου να παραμένουν γεμάτα στο σταθμό μεταφόρτωσης της Σκοτεινής και τα απορρίμματα να συγκενρώνονται και πάλι στο κέντρο και την περιφέρεια της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png