Θρίλερ έξω από το λιμάνι της Αίγινας.

Ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος έσπειρε τον πανικό έξω από το λιμάνι της Αίγινας, σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο κυβερνήτης του σκάφους έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε μαζί με έναν ακόμη επιβαίνοντα στη θάλασσα.

Στο λιμεναρχείο της Αίγινας σήμανε συναγερμός καθώς το ακυβέρνητο σκάφος μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα στα διερχόμενα εκείνη την ώρα σκάφη. Την ίδια στιγμή ξεκίνησε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή από δύο σκάφη του λιμενικού αλλά και από πλοία που βγήκαν από το λιμάνι του νησιού για αυτό το σκοπό.

 


 

Η ένταση κορυφώθηκε όταν οι περαστικοί που είχαν συγκεντρωθεί στο φανό της μεγάλης προβλήτας του λιμανιού, προσπαθούσαν μάταια να διακρίνουν τους δύο επιβαίνοντες του ταχύπλοου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή. Λίγο αργότερα και μετά τη δύση του ηλίου οι συνθήκες έγιναν δυσκολότερες για το έργο των διασωστών.

Ευτυχώς πολύ σύντομα έγινε γνωστό ότι οι δύο επιβαίνοντες στο ταχύπλοο είχαν καταφέρει να κολυμπήσουν και να βγουν σώοι στην παραλία της "Κολόνας".

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Αίγινας.