Αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή του Πύργου στο Κλίμα το μεσημέρι. . .

Σκληρή μάχη με τη φωτιά χρειάστηκε να δώσουν οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, στην περιοχή που βρίσκεται πάνω από το ακρωτήριο Πύργος , στο Κλίμα της Πέρδικας. Η φωτιά που χθες βράδυ έκαψε 30 στρέμματα και τελικά σβήστηκε με τη βοήθεια και της βροχής, αναζωπυρώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, γεγονός που σήμανε συναγερμό στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας.


Το εξαιρετικά δύσβατο της περιοχής, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους πυροσβέστες που πλησίασαν την εστία μέσα από δύσβατα μονοπάτια. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης και λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος ζήτησε από τον τομέα πολιτικής προστασίας βοήθεια για εναέρια πυρόσβεση της φωτιάς. Η αποστολή εναέριου μέσου δεν κρίθηκε σκόπιμη, καθώς η φωτιά δεν ήταν μεγάλη σε έκταση. Αντίθετα σε ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας στάλθηκε ένα όχημα δυναμικότητας 10 τόνων, με τρεις άνδρες και το διοικητή τους. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και κατασβέστηκε.

.Δείτε φωτογραφίες από τη φωτιά εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png