Μία εστία μόλυνσης εγγυμονεί κινδύνους δίπλα στην αυλή του νηπιαγωγείου. .

Πρόκειται πιθανών για μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που επιβάλει η δύναμη της συνήθειας. Μία αρνητική εικόνα που επειδή αποτελεί για χρόνια μέρος της καθημερινότητας, παραμένει και δυστυχώς εξελίσσεται ως βιωματικό της στοιχείο, ακόμη και όταν αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας ή απλά δεν συμπορεύεται με την κοινή λογική. Ο λόγος για τη mini χωματερή ή το χώρο μεταφόρτωσης απορριμάτων, που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια ελάχιστα μέτρα από τον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες του πρώτου νηπιαγωγείου Αίγινας.


Σήμερα η περιοχή είχε λιγότερο φόρτο απορριμάτων από άλλες μέρες, όμως όταν προκύπτουν προβλήματα στην ομαλή αποκομιδή των απορριμάτων, τότε η δυσοσμία γίνεται αποπνικτική και ένα βουνό από απορρίμματα καλύπτει τη θέα από και προς το προαύλιο. Το έδαφος δίπλα στο χώρο όπου παίζουν τα νήπια έχει "ποτίσει" από τις ακαθαρσίες και η χαρακτηριστική οσμή της χωματερής παραμένει ακόμη και όταν δεν υπάρχουν σκουπίδια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png