Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμάτων στο κέντρο της Αίγινας..

Προς λύση φαίνεται να οδεύει το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στο κέντρο της Αίγινας, πρόβλημα που έκανε την εμφάνισή του για μία ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες. Η γνώριμη εικόνα με τους λόφους από τα σκουπίδια στις γειτονιές και τους κεντρικούς δρόμους της Αίγινας επανήλθε, όμως λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας το πρόβλημα γίνεται σοβαρότερο, καθώς την κακή εικόνα ακολούθησε σε πολλές περιπτώσεις η έντονη δυσοσμία.


Σήμερα το μεσημέρι ένα απορριμματοφόρο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, προχώρησε στην αποκομιδή μεγάλου όγκου απορριμάτων σε κεντρικά σημεία. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας κύριο Δημήτρη Κομματά, μας ενημέρωσε ότι τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες έχουν ξεπεραστεί, όμως παραμένει άγνωστο το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση με την έναρξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας τη Δευτέρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png