Ξεκίνησαν και στην Αίγινα οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. .

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Αίγινα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν σήμερα Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες προκειμένου να αναδείξουν το νέο αρχηγό του κινήματος. Στην Αίγινα η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί, με χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας την αίθουσα Τύπου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Αίγινα κύριος Σταύρος Μαργαρώνης περιγράφοντας το κλίμα της σημερινής ψηφοφορίας άφησε να εννοηθεί ότι αυτό βελτιώθηκε σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ συμπλήρωσε ότι η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.


Τέλος, αναφορικά με την προσέλευση των ψηφοφόρων για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι μέχρι το μεσημέρι είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν 100 άτομα, ενώ θεωρεί ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας υπολογίζει πως η προσέλευση θα φτάσει τα 150. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις πέντε το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png