Διάρρηξη σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αίγινας.

Μία ακόμη διάρρηξη ήρθε να προστεθεί στα συμβάντα που έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους του νησιού, που μένουν στην περιοχή του κέντρου. Πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου γνωστός δικηγόρος, φτάνοντας στο γραφείο του που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το δημαρχιακό κτίριο, διαπίστωσε ότι η εξώπορτα του γραφείου του είχε παραβιαστεί από αγνώστους.

Το ίδιο είχε συμβεί και με την κυρίως πόρτα του διαμερίσματος που αποτελεί το δικηγορικό του γραφείο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου η διάρρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από το γραφείο έλειπαν ένας φορητός υπολογιστής, πιστωτικές κάρτες και επιταγές. Ο ίδιος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, σημειώνοντας ότι το γραφείο του βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία. Για το περιστατικό κλήθηκε η σήμανση. Το γραφείο δεν διέθετε σύστημα συναγερμού.

Ενημέρωση:
Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στο δικηγορικό γραφείο. Συνελήφθη ημεδαπή σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αποδόθηκαν τα κλοπιμαία στο δικηγόρο.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png