Παρουσιάστηκε ο νέος εξωτερικός φωτισμός για το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, από το "Ινστιτούτο Νήσου Αίγινας". .

Παρουσιάστηκε σήμερα το βράδυ ο νέος φωτισμός, για τον εξωτερικό χώρο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Πρόκειται για την μελέτη του εκπόνησε ο Αρχιτέκτων -  Μηχανικός, Μελετητής Φωτισμού κύριος Παναγιώτης Ηρειώτης και υλοποίησε το "Ινστιτούτο Νήσου Αίγινας". Το έργο του φωτισμού περιλαμβάνει εξωτερικούς προβολείς, χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, σύστημα αντιθαμβωτικής γρίλιας και φωτισμό τεχνολογίας led στο καμπαναριό και τους σταυρούς των τρούλων. Το κόστος του έργου κάλυψε εξολοκλήρου το "Ινστιτούτο Νήσου Αίγινας", ενώ αυτό πραγματοποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της εκκλησίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.


Δηλώσεις για τον ηλεκτροφωτισμό του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, έκαναν στο Aegina Portal ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου κύριος Γιάννης Κρεούζης. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νίκος Πτερούδης, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης, ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης, μέλη του ινστιτούτου και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png