Ομιλία της κυρίας Ελπίδας Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην Αίγινα. .

Σε συγκέντρωση της  Κ.Ο. Αίγινας του Κ.Κ.Ε. συμμετείχε σήμερα το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η κυρία Ελπίδα Παντελάκη σε δηλώσεις της στο Aegina Portal είπε ανάμεσα σε άλλα: "Τα προβλήματα που αφορούν τους νησιώτες, τους εργαζόμενους στην Αίγινα, έχουν κοινή βάση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο Ελληνικός λαός. Η πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων που συνθλίβονται σήμερα από την καπιταλιστική βαρβαρότητα". Η κυρία Παντελάκη έκανε αναφορά στα λαϊκά στρώματα, αλλά και στη νεολαία που "συνθλίβεται" από την υπάρχουσα πολιτική.


"Όταν θα φτάσουν στην κάλπη, πρέπει να βρουν την αντοχή, το κουράγιο, ώστε να τσακίσουν στην κυριολεξία τα αστικά κόμματα, κατεξοχήν το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. και να τους πάνε όσο το δυνατόν κάτω. Η διαφορά στην επόμενη των εκλογών βρίσκεται στην εκτίναξη του ποσοστού του Κομουνιστικού Κόμματος. Όσο πιο ψηλά αναδειχθεί από τις κάλπες Κομουνιστικό Κόμμα, τόσο την επόμενη ημέρα θα μπορέσει από καλύτερες θέσεις, το λαϊκό ταξικό κίνημα, το οποίο έχει γραμμή αντιπαράθεσης με αυτή την εξουσία, να εμποδίσει μέτρα, να ανακόψει αυτή την καταστροφική πορεία για τους εργαζόμενους, ως την ανατροπή αυτής της πολιτικής". Αναλυτικά οι δηλώσεις της κυρία Παντελάκη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png