Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Σκοτεινή.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη εγκατάσταση και τη λειτουργία μονάδας έτοιμου σκυροδέματος στην τοποθεσία της Σκοτεινής, προχώρησε ομάδα πολιτών, με αίτημα την απομάκρυνση της από την περιοχή. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην "Παλιά Προβλήτα" του λιμανιού της Αίγινας, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κύριος Θοδωρής Δρίτσας.

Την ίδια στιγμή που τα αναρτημένα πανό στον τόπο της συγκέντρωσης έγραφαν: "Δήμαρχε πάρε θέση για τη Σκοτεινή", "Νερό με τσιμέντο Όχι ευχαριστώ!" και "η Ευρώπη φτιάχνει φράγματα η Νομαρχία τ' αχρηστεύει. Μπράβο κ Μίχα!" οι συζητήσεις απέναντι στα καφενεία της παραλίας άναβαν με φράσεις του τύπου: "ποιο είναι το μέρος στην Αίγινα που δεν έχει οικολογική αξία για να εγκατασταθεί εκεί;..", "πως είναι δυνατόν μια επιχείρηση που το προϊόν της το έχει ανάγκη το νησί και το χρησιμοποιούν όλοι να αναγκάζεται να λειτουργεί σαν περιοδεύων θίασος;..", "πες ότι έφυγε, που θα πάει;..".

Η ομάδα των πολιτών που διαμαρτύρεται για την εγκατάσταση της μονάδας στη Σκοτεινή, ανανέωσε το ραντεβού της προγραμματίζοντας νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.