"Βομβαρδισμένο τοπίο" το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Ασωμάτων από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού. ..

"Βομβαρδισμένο τοπίο" θύμιζε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Ασωμάτων, καθώς χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της αναστάσεως, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδια δυναμίτιδα στο κέντρο του γηπέδου μπάσκετ του σχολείου. Από το οστικό κύμα της έκρηξης το σχολείο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς καταστράφηκαν τουλάχιστον δέκα υαλοπίνακες, ξεκόλλησαν τα αλουμίνια από πόρτες, ενώ σε πολλές τάξεις καταστράφηκαν τελείως οι λάμπες φωτισμού. Από την έκρηξη  σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, υπέστησαν μικρότερες ζημιές αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα έξω από το σχολείο, αλλά και σπίτια που βρίσκονται απέναντι από το σχολείο. Το αυτοσχέδιο εκρηκτικό τοποθετήθηκε από αγνώστους, που μπήκαν στο σχολείο αφού παραβίασαν τα συρματοπλέγματα, πίσω από τους νιπτήρες της αυλής.


Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα μίλησε στο Aegina Portal ο διευθυντής του σχολείου κύριος Παύλος Ιωάννου, ο οποίος σημείωσε ότι μετά από τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν καταβληθεί ώστε το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Ασωμάτων να αποκτήσει μια λειτουργική μορφή που τιμούσε την περιοχή, μετά τις καταστροφές που υπέστη δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει. Ο κύριος Ιωάννου έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση των ζημιών, καθώς μετά και τις περικοπές στις σχολικές μονάδες η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, ενώ ο κύριος Ιωάννου κατέθεσε μήνυση.

Δείτε φωτογραφίες από την καταστροφή που υπέστη το Δημοτικό Σχολείο εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png