Προσπάθεια για τον καθαρισμό του πυθμένα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. .

Έχει περάσει ένας χρόνος από την προσπάθεια, που είχε γίνει τότε με φορέα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ώστε να περισυλλεγούν από τον πυθμένα του κεντρικού λιμανιού οι δεκάδες μπαταρίες που βρίσκονταν πεταμένες εκεί. Τα ευρήματα τότε ήτα ανατριχιαστικά, καθώς το συνεργείο των δυτών που έκανε την επιχείρηση έφερε στην επιφάνεια δεκάδες μπαταρίες σκαφών διαφόρων μεγεθών, αλλά και πολλά ακόμη αντικείμενα. Τις τελευταίες ημέρες στην Αίγινα έχει ξεκινήσει μία ακόμη προσπάθεια, που έχει εθελοντικό προσανατολισμό από τον κύριο Κωνσταντίνο Γαρδικιώτη και την ομάδα του. Οι δύτες έχουν καταδυθεί σε διάφορα σημεία των λιμανιών του νησιού, συλλέγοντας μπαταρίες και σίδερα.


Σήμερα επιχείρησαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, ενώ θα ακολουθήσει και το λιμάνι του Αγκιστρίου. Η προσπάθεια γίνεται μετά από άδεια του Λιμενικού Ταμείο και τη σύμφωνη γνώμη του Λιμεναρχείου. Για την επιχείρηση καθαρισμού μίλησε στο Aegina Portal ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης και ο δύτης κύριος Κωνσταντίνος Γαρδικιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png