Επείγουσα μεταφορά ασθενούς με πλοίο του Λιμενικού Σώματος από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. .

Επιχείρηση επείγουσας μεταφοράς ασθενούς πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Στην εσωτερική πλευρά του λιμανιού, κατέπλευσε λίγο μετά τις 11:30 μ.μ. το σκάφος 607 του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να παραλάβει περιστατικό από το Κέντρο Υγείας που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλο συντονισμό και έτσι λίγα λεπτά αργότερα το πλοίο το Λιμενικού Σώματος αναχωρούσε για το λιμάνι του Πειραιά.


Οι ισχυροί  βορειοδυτικοί άνεμοι, που είχαν δημιουργήσει προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση το απόγευμα, έπνεαν έως επτά μποφόρ στην περιοχή του Αργοσαρωνικού την ώρα της επιχείρησης. Το περιστατικό θύμισε για μία ακόμη φορά την πραγματικότητα της ευαίσθητης ισορροπίας των κατοίκων του νησιού σε περιπτώσεις επείγουσας μεταφοράς για νοσηλεία, αλλά και την ευγνωμοσύνη προς τα πληρώματα των σκαφών του Λιμενικού Σώματος που την επιχειρούν. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png