Εντείνονται τα προβλήματα με τα κλαδέματα και τα μεγάλα αντικείμενα στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας. "Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση" επισημαίνει ο κύριος Τάσος Αμάφης. .

Την αγωνία του προκειμένου να βρεθεί άμεσα μία λύση για το μεγάλο όγκο των κλαδεμάτων και των μεγάλων αντικειμένων που έχουν συγκεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας, εξέφρασε σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρός της κύριος Τάσος Αμάφης, κατά την οποία εξέθεσε το ζήτημα, που το χαρακτήρισε πρώτης προτεραιότητας. Ο κύριος Αμάφης επισήμανε ότι για το πρόβλημα έχουν γίνει επαφές με τη διοίκηση του Δήμου, αλλά δεν μπορεί να δοθεί λύση αφού δεν υπάρχει χώρος για να μεταφερθούν. Ωστόσο η ανάγκη να βρεθεί μία λύση άμεσα, επιτείνεται ακόμη περισσότερο από τον κίνδυνο για πυρκαγιές με τους όγκους από τα ξερά κλαδιά που βρίσκονται στις άκρες του δρόμου.


Χαρακτηριστική είναι η εικόνα μπροστά από το ξενοδοχείο Moondy Bay, λίγο πριν την παραλία της Αιγινήτισσας, το Aegina Maris, όπου ένας μέρος του έχει μετατραπεί σε μίνι χωματερή, ακόμη και ο χώρος που βρίσκεται δίπλα στη κοινοτικό κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Στρώματα, κλαδέματα και πολλά ακόμη υλικά, πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή τονίζει ο κύριος Αμάφης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png