"Ένα τραγούδι για τον Παντελή. Συναυλία συμπαράστασης για τον φίλο μας". Ο π. Νικόλαος Γαρυφάλλου μιλάει για τους σκοπούς της συναυλίας..

Ήταν μεσημέρι της 25ης Νοεμβρίου του προηγούμενου χρόνου, όταν η κοινωνία της Αίγινας πάγωσε στο άκουσμα της είδησης ενός σοβαρού τροχαίου στη λεωφόρο Φανερωμένης, που άφησε πίσω του δύο νέους σοβαρά τραυματισμένους. Ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου, θέλησε να επαναφέρει στη μνήμη μας αυτό το γεγονός, καθώς ο ένας από τους δύο νέους είναι καλύτερα, όμως ο Παντελής χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων. "Ο φίλος μας ο Παντελής, για τον οποίο γίνεται μία προσπάθεια, βρίσκεται σε πολύ βαριά κατάσταση στον Ευαγγελισμό. Με πολύ μεγάλη δυσκολία δείχνει να επικοινωνεί και η οικογένεια έχει βυθιστεί σε μεγάλο πρόβλημα" λέει ο εφημέριος της Παναγίτσας.


Ο παπά Νικόλας μας εξηγεί ότι ο μουσικός Τώνυ Μούρτζης, συγχωριανός του από την Πέρδικα, είχε την ιδέα μιας συναυλίας τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του Παντελή. Σε αυτή την ιδέα ανταποκρίθηκαν αμέσως και άλλοι μουσικοί του νησιού. "Μακάρι να μην ήταν έτσι τα πράγματα και να μην χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη προσπάθεια" συμπληρώνει. Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ. Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι μουσικοί:
  • Βασιλική Φράγκου - Τραγούδι
  • Μαρία Μπονίκου - Τραγούδι
  • Τώνυ Μούρτζης - Τραγούδι - Κιθάρα
  • Αλέκος Καλαμάρας - Μπάσο
  • Σίμος Κεχαγιάς - Τραγούδι - Κιθάρα
  • Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος - Πιάνο
  • Νικόλας Χατζηθεοδώρου - Μπουζούκι
  • Το πρόγραμμα παρουσιάζει η Μαρία Μπονίκου
  • Φροντίδα Συντονισμός: πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου
Τα ηχητικά της βραδιάς είναι προσφορά της εταιρείας "ΗχοΟπτική - Νίκος Δερματάς", ενώ ο φωτισμός του κυρίου Νίκου Κωστάκου, οι εκτυπώσεις των αφισών από τη "Γραφή" του κυρίου Ισίδωρου και Ματούλας Ρούσσου. Ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της ομάδας των μουσικών και διαθέτει την αυλή του Λαογραφικού και κάθε δυνατή βοήθεια στη διοργάνωσή της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png