Σπύρος Σπυρίδων: "Πάρθηκε απόφαση εν αγνοία των κατοίκων της Αίγινας". .

Για το ζήτημα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των οδηγών ΤΑΞΙ της Αίγινας, έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Σπύρος Σπυρίδων. Ο κύριος Σπυρίδων καταψήφισε την εισήγηση της Αντιπεριφέρειας για την κατάργηση της διπλής ταρίφας και την κατάργηση των εδρών λέγοντας ότι είναι ένα θέμα αποκλειστικό των τοπικών κοινωνιών, ενώ το χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο ζήτημα για τον κάθε Δήμο. Είπε επίσης ότι οι σύμβουλοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις εν αγνοία των επαγγελματιών ταξί και εν αγνοία των δήμων. Ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων πρότεινε αναβολή, λέγοντας ότι πρέπει τα μέλη του συμβουλίου να έχουν τις απόψεις των δήμων.

Στο ηχητικό αρχείο μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του κυρίου Σπύρου Σπυρίδων στο ραδιόφωνο του Aegina Portal:


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal o κύριος Σπυρίδων υποστήριξε ότι η απόφαση που πάρθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πάρθηκε εν αγνοία των κατοίκων της Αίγινας, όπως και των υπόλοιπων δήμων, ενώ σημείωσε ότι δεν θέλει να μπει στην ουσία της εισήγησης, καθώς το συμβούλιο κλήθηκε να λάβει αποφάσεις πάνω σε ένα ζήτημα που δεν είχε γίνει πρώτα διαβούλευση από τις τοπικές κοινωνίες. Σημείωσε επίσης ότι από την πλευρά του υπάρχει η πρόθεση να επαναφέρει το θέμα ως προημερησίας στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, αν το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αίγινας ή των άλλων νησιωτικών δήμων της περιφερειακής ενότητας, λάβουν μία τέτοια απόφαση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Σπυρίδων στο ηχητικό αρχείο που συνοδεύει το κείμενο.

Σημείωση: δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κατέστη δυνατόν να φιλοξενήσουμε τις θέσεις του αντιπεριφερειάρχη κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png