Αυξημένη η κίνηση στο κεντρικό λιμάνι. Ο πιο κοντινός και προσιτός προορισμός για το τριήμερο η Αίγινα! .

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Πολλοί κάτοικοι του Πειραιά και της Αθήνας αποφάσισαν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί και όχι άδικα αφού η Αίγινα Είναι με μεγάλη διαφορά η πιο κοντινή και πιο προσιτή επιλογή! Το νησί είναι έτοιμο για να προσφέρει τις καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στους επισκέπτες του.


Η θάλασσα είναι υπέροχη αυτή την εποχή, τα όμορφα περιγιάλια με τα τρικουάζ πεντακάθαρα νερά έτοιμα να χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές σε όσους τα επισκεφθούν. Οι οργανωμένες παραλίες σε όλες της περιοχές του νησιού, υπόσχονται στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης, τα γραφικά ταβερνάκια υπέροχες γεύσεις σε πολύ καλές τιμές, ενώ η νυχτερινή ζωή ξεχωρίζει για τους πολύ δυνατούς ρυθμούς της και τις πολλές επιλογές που διαθέτει.

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικά πακέτα για αυτό το τριήμερο, ενώ ακόμη και για όσους το αποφασίζουν τελευταία στιγμή η Αίγινα είναι η καλύτερη επιλογή!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png