Με πολλά events υποδέχεται η Αγία Μαρίνα το καλοκαίρι. .

Πολλά events φαίνεται να σχεδιάζουν για φέτος το καλοκαίρι στην Αγία Μαρίνα, events που θα ολοκληρωθούν με μία μεγάλη διοργάνωση Jet Ski το Σεπτέμβριο. Ο Παύλος Λεούσης, ένας από τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις, αλλά και στη διοργάνωση άλλων παρόμοιων events που μπορούν να τονώσουν την τουριστική κίνηση στην περιοχή, μίλησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal καθώς όλα αυτά βρίσκονται σε πορεία σχεδιασμού αυτή την περίοδο. Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στο Λουτράκι, που φιλοξενεί μία μεγάλη διοργάνωση Jet Ski, διοργάνωση στην οποία η Αίγινα αποτέλεσε μέρος της διαδρομής της πριν από δύο χρόνια.



Μεγάλες εταιρίες της περιοχής στηρίζουν τη διοργάνωση, που σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος δημιουργεί ένα πόλο έλξης για την τοποθεσία όπου πραγματοποιούνται. Αυτή την περίοδο σχεδιάζονται αρκετά events για το καλοκαίρι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και υπάρχουν σκέψεις για αγώνες μοντελισμού, πολεμικών τεχνών, graffiti and streetart και άλλων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png