Παραμένουν και αύριο οι υψηλές θερμοκρασίες και οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι.Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιών προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. .

Παρόμοιες αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες αύριο Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού. Το κύριο χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών είναι οι υψηλές θερμοκρασίες και οι ισχυροί βόρειοι, που αν και δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, έχουν θέσει σε επιφυλακή τις αρμόδιες υπηρεσίες για το ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιών. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο προειδοποιεί, για αύριο Πέμπτη,  για τον πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιά (κατηγορία κινδύνου 4) σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση και με βάση τα προβλεπόμενα, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png