Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης από το γυμναστήριο "Κούρος". .

Ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα τα μαθήματα κολύμβησης από το γυμναστήριο Κούρος στην Α' παραλία του Μαραθώνα. Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά τα μαθήματα, χωρίζονται σε ηλικιακά γκρουπ των πέντε με δέκα ατόμων και μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές κολύμβησης. Παράλληλα βιώνουν τη θάλασσα με ασφάλεια και εξοικειώνονται με αυτή από νωρίς. Τα μαθήματα γίνονται εδώ και 16 χρόνια και φέτος η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που δημιουργήθηκε και δεύτερο τμήμα στην παραλία της Αύρας. Στο πρόγραμμα συνολικά συμμετέχουν 65 παιδιά, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 15 μαθήματα κολύμβησης, ενώ ο αριθμός των μαθημάτων μπορεί να γίνει μεγαλύτερος εάν τα παιδιά το χρειάζονται. Τα μαθήματα γίνονται στην Α' παραλία του Μαραθώνα και στην Αύρα, παραλίες με άμμο που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα παρουσιάζουν αυτά που έμαθαν σε αγώνες επίδειξης στην πισίνα του ξενοδοχείου Apollo στις 6 Αυγούστου. Η υπεύθυνη του προγράμματος κυρία Φωτεινή Μπήτρου, γυμνάστρια, είναι κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο τηλέφωνο 6932431281.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png