Δηλώσεις Σάκη Σακκιώτη - Παναγιώτη Μαρμαρινού για το ζήτημα της απόθεσης υλικών και κλαδεμάτων στο Μεσαγρό. .

Και ενώ οι κινητοποιήσεις των κατοίκων του Μεσαγρού στο χώρο του δημοτικού γκαράζ της περιοχής συνεχίζονται (στο σημείο μετά τις 11:15 βρίσκεται και περιπολικό της αστυνομίας) ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης μίλησε στο Aegina Portal για το ζήτημα που έχει προκύψει. Στον κύριο Σακκιώτη μεταφέραμε μερικές από τις ενστάσεις των κατοίκων του Μεσαγρού, όπως το ζήτημα της ασφάλειας που προκύπτει στο ενδεχόμενο μίας φωτιάς, την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος σε μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, το αίτημα του δημοτικού συμβούλου κυρίου Στέλιου Κοττάκη για τη σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το πρόβλημα των σκουπιδιών, αλλά και τη δυνατότητα να υπάρξει μία διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής του Μεσαγρού για το ζήτημα.


Για το ίδιο θέμα ζήτησε να κάνει δηλώσεις και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα ύδρευσης κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Ο κύριος Μαρμαρινός είπε ανάμεσα σε άλλα ότι σήμερα έχει οργανωθεί επιχείρηση για τον καθαρισμό περιοχών από συνεργείο του Δήμου και από συνεργείο ιδιωτών που έχουν προσφερθεί δωρεάν να κάνουν αυτή την εργασία. Ο κύριος Μαρμαρινός σημείωσε ότι οι περιοχές των "Αγίων" και της Σουβάλας θα έχουν καθαρίσει σήμερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο μελών της διοίκησης του Δήμου στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png