Ο κύριος Νίκος Πτερούδης για το ζήτημα της μεταφοράς των κλαδεμάτων στο χώρο του γκαράζ του Δήμου στο Μεσαγρό. .

Για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Αίγινας να μεταφέρει κλαδέματα και άλλου είδους μεγάλα αντικείμενα στο χώρο που βρίσκεται το παλιό γκαράζ του Δήμου στο Μεσαγρό, μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης. "Για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή προσπαθεί να καλύψει αδυναμίες της χωρίς να βρίσκει τους κατάλληλους τρόπους" είπε ο κύριος Πτερούδης. "Μαθαίνω ότι θα μεταφέρουν κλαδέματα όπως είχε γίνει και στο Λεόντι, βεβαίως δεν ήταν μόνο κλαδέματα αλλά είχε και καναπέδες και λάστιχα και γενικώς σκουπίδια για να μπορούν να παίρνουν φωτιά εύκολα. Στο Λεόντι είδαμε τι έγινε, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε, τώρα μαθαίνω ότι πηγαίνουν και στο γκαράζ του Μεσαγρού. Για όνομα του Θεού, πάτε να εγκληματήσετε;". 


Ο κύριος Πτερούδης τόνισε με έμφαση ότι αν εκεί εκδηλωθεί φωτιά, θα πάρει φωτιά όλος ο Μεσαγρός, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κύριος Πτερούδης αναφέρθηκε και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, περιοχή για την οποία έκανε αναφορά ο Δήμαρχος Αίγινας κατά τη διάρκεια του πρωινού ρεπορτάζ. "Γιατί δεν καθαρίσατε τη Σκοτηνή, από το χειμώνα όπως είχαμε πει; Τώρα η κατάσταση στην Αίγινα είναι τραγική. Φοβάμαι ότι σε λίγο θα επέμβει και ο εισαγγελέας", συμπλήρωσε. "Με αποσπασματικές κινήσεις δεν κάνουμε τίποτα" είπε ο κύριος Πτερούδης που ζήτησε να μείνουν αυτά τα υλικά μακριά από το Μεσαγρό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Πτερούδη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png