Θα επιτραπεί τελικά ο απόπλους των δύο υδροφόρων πλοίων. Έντονες αντιδράσεις από υδρολήπτες. .

Μία νέα εξέλιξη προέκυψε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη μας ενημέρωσε ότι μετά από συνεργασία με τον πρόεδρο του ΝΑΤ, υπογράφει αίτηση ελευθεροπλοΐας για τα δύο υδροφόρα πλοία της εταιρίας. Η αιτιολόγηση της αίτησης αφορούσε την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Το έγγραφο της ελευθεροπλοΐας θα κατατεθεί άμεσα στο λιμεναρχείο Περάματος, οπότε και αναμένεται να επιτραπεί ο απόπλους των δύο υδροφόρων πλοίων.


Από την άλλη πλευρά, αυτή των υδροληπτών στο νησί, το Aegina Portal έχει δεχθεί από το πρωί εντονότατες καταγγελίες, κυρίως από την περιοχή των Αγίων, που αφορούν τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση. Μάλιστα κάτοικος της περιοχής χαρακτήρισε ως "αστυνομικό σήριαλ" τις τελευταίες χθεσινοβραδινές εξελίξεις. Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png