Ξέμειναν από νερό οι περισσότεροι υδρολήπτες στους Αγίους, επανήλθε σε κάποια σημεία της Κυψέλης. .

Ιδιαίτερα σύνθετος είναι τις τελευταίες ώρες ο χάρτης όπου καταγράφονται τα προβλήματα με την υδροδότηση του νησιού, καθώς πολλές περιοχές συμπληρώνουν ήδη περισσότερες 20 ώρες χωρίς νερό, ενώ άλλες που είδαν να έχουν νερό μέχρι το απόγευμα τώρα πια ξέμειναν τελείως. Σε κάποιες περιοχές της Κυψέλης η υδροδότηση επανήλθε το απόγευμα, ενώ αντίθετα πολλά περισσότερα σπίτια στην περιοχή των Αγίων είδαν τις βρύσες τους να στεγνώνουν τελείως.


Προβλήματα χαμηλής πίεσης υπάρχουν και σε κάποια σημεία περιμετρικά του κέντρου της Αίγινας, ανάλογα πάντα με το υψόμετρο που βρίσκονται αυτές οι περιοχές. Η κρίση που εκδηλώθηκε στην υδροδότηση του νησιού, εκτός από την αγανάκτηση των κατοίκων, άφησε μία ιδιαίτερα "πικρή γεύση" σε πολλούς επαγγελματίες που είδαν ότι δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις δουλειές τους μέσα στην πιο νευραλγική εποχή του χρόνου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη νωρίτερα τα δύο δρομολόγια που έγιναν σήμερα το μεσημέρι θα επαναληφθούν αργά το βράδυ, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη πληρότητα στις δεξαμενές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png