Απαντητική επιστολή της εταιρίας ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΝΕ για τις δηλώσεις Σάκη Σακκιώτη στο Aegina Portal.

Από την εταιρία ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΝΕ, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή η οποία αφορά την απάντηση της εταιρίας στης πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη για τα προβλήματα που προέκυψαν στην υδροδότηση του νησιού. Η επιστολή υπογράφεται από τον κύριο Γιώργο Λεβεντακη.

Κατ’ όπιν των δηλώσεων του Δημάρχου Αίγινας κ. Σακκιώτη την 1 Ιουλίου, θεωρούμε ότι η πολυετής συνεργασία μας με τον Δήμο σας μας δημιουργεί καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους δημότες της Αίγινας όπως απαντήσουμε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει πλήρη επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι τόσο για τους κατοίκους όσο για τους επιχειρηματίες, η ομαλή υδροδότηση του νησιού. Οι συνθήκες της αγοράς που ίσως κάποιοι αγνοούν έχουν αλλάξει. Όλες οι εμπορικές συναλλαγές γίνονται απολύτου μετρητοίς ή και προπληρώνονται, όπως οι εταιρείες υγρών καυσίμων καθώς επίσης και μηχανουργεία και λοιποί προμηθευτές.

Σαφώς γνωρίζουμε ότι είναι δική μας ευθύνη και υποχρέωση η πληρωμή του ναυτολογίου καθώς επίσης και η αποπληρωμή των πληρωμάτων μας που υπερβάλλουν εαυτό τους καλοκαιρινούς μήνες δουλεύοντας 24 ώρες το 24ωρο. Την ευθύνη και τις συνέπειες για το ναυτολόγιο ανέλαβε η εταιρεία μας με κάθε κόστος, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα για την δική σας εξυπηρέτηση και μόνο έτσι ώστε να μην μείνουν οι δημότες του νησιού χωρίς νερό

Θα θέλαμε λοιπόν κ. Δήμαρχε να μας διευκρινίσετε το λόγο που δεν πληρώθηκε το ναυτολόγιο; Όταν ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται άμεσα στα οικονομικά του καθήκοντα και οι πληρωμές μας έχουν γίνει επαιτεία, τη στιγμή που τα έξοδα της εταιρείας μας ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ μηνιαίως, πείτε μας πώς να ανταποκριθούμε;     

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι καινούριο αλλά επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Πείτε μας τι ενέργειες έχουν γίνει για να αντιμετωπιστεί; Εμείς από την πλευρά μας καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια και έχουμε αποδείξει πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη σωστή διεξαγωγή του έργου μας και την ομαλή υδροδότηση της νήσου, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις υποχρεώσεις μας.

Μετά τιμής
Λεβεντάκης Γεώργιος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png