Επανέρχεται το θέμα της λειτουργίας ιχθυοκαλλιεργειών στην Αίγινα. .

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου επανέρχεται το θέμα της λειτουργίας ιχθυοκαλλιεργειών στην Αίγινα. Πρόκειται για το γνωστό θέμα που αφορά την "Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιων ψαριών νέων μεσογειακών ειδών θαλάσσιας" στη θέση Λιγέα κοντά στην περιοχή της Πέρδικας. Το ίδιο θέμα αποτελούσε μέρος της ημερήσιας διάταξης κατά τη συνεδρίαση της 15ης  Μαΐου.


Τότε, εν μέσω αντιδράσεων, το θέμα είχε αποσυρθεί για να επανέλθει για μία ακόμη φορά την ερχόμενη Τρίτη. Για το ζήτημα είχαν προκύψει μία σειρά από ανακοινώσεις από φορείς του νησιού που παρουσίαζαν με τον πλέον σαφή τρόπο την αντίθεσή τους σε κάθε είδους σχεδιασμό που θα υποβάθμιζαν το φυσικό περιβάλλον και την τουριστική εικόνα μιας σπάνιας ομορφιάς αναπτυσσόμενης περιοχής. Παρόμοιες αντιδράσεις αναμένεται να υπάρξουν και αυτή τη φορά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png