Εν μέσω βυθίσεων στην τάση του ηλεκτρικού σήμερα, συνδέεται αύριο ο τέταρτος αγωγός της ΔΕΗ. .

Αρκετά ήταν σήμερα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών του νησιού, προβλήματα που αφορούσαν βυθίσεις στην τάση και διακοπές λίγων δευτερολέπτων. Για το θέμα που έχει προκύψει και σύμφωνα με την νεώτερη ανακοίνωση της υπηρεσίας ύδρευσης, οι βυθίσεις του ηλεκτρικού δημιούργησαν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση της Αίγινας. Η ανακοίνωση της υπηρεσίας ύδρευσης αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: "Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ΔΕΗ, ενημερωθήκαμε ότι τις επόμενες ώρες θα αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης.


Η ένωση του τέταρτου ηλεκτροφόρου καλωδίου από τα Μέθανα που θα ολοκληρωθεί αύριο, πέραν των άλλων θα βοηθήσει στην ομαλή υδροδότηση σε όλο το νησί". Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση και ειδικότερα για τις σημερινές διακοπές νερού αναφέρεται ότι: "Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της πτώσης της τάσης του ρεύματος στο δίκτυο της ΔΕΗ, οι ηλεκτρικές αντλίες των δεξαμενών ύδρευσης δυσλειτουργούν, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση κάποιων περιοχών του νησιού." Αυτή είναι και η μοναδική επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από την πλευρά του Δήμου.

Πάντως δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αν οι βυθίσεις οφείλονται σε αυξημένη ζήτηση λόγω της εποχής ή στις τεχνικές εργασίες της ΔΕΗ στην παραλία του Σαρπά. Την ίδια στιγμή η οργή των υδροληπτών  που ταλαιπωρούνται από τις πολυήμερες διακοπές εκφράζεται με κάθε τρόπο. Πίσω από αυτές υπάρχουν καθημερινές ιστορίες συμπολιτών μας που σε κάποιες περιπτώσεις νιώθουν απαξιωμένοι, ενώ σε κάποιες άλλες εξαγριωμένοι καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τις οικογένειές τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png