Εκτεταμένα ήταν και σήμερα τα προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση του νησιού. .

Εκτεταμένα ήταν και σήμερα τα προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση του νησιού, σε πολλές περιοχές, ακόμα και σε τοποθεσίες που βρίσκονται σε χαμηλότερα σημεία. Προβλήματα αντιμετώπισαν υδρολήπτες στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων, σε διάφορα σημεία στην Κυψέλη, ακόμη και χαμηλότερα προς την περιοχή του Μεριστού, αναφορά έγινε επίσης από την περιοχή "Πλακάκια" ακόμη και στην κατασκήνωση του Τούρλου, ενώ χαμηλή πίεση εντοπίστηκε και σε κεντρικά σημεία. Από τις αναφορές που έγιναν το πρόβλημα φαίνεται ότι ξεκίνησε το μεσημέρι και κορυφώθηκε στις 4-5 το απόγευμα.


Από νωρίς το βράδυ η κατάσταση βελτιώθηκε σταδιακά, όμως και πάλι πολλοί κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού ταλαιπωρήθηκαν για μία ακόμη φορά και μάλιστα σε συνθήκες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η αγανάκτηση μεταξύ των κατοίκων των περιοχών που μένουν συχνά από νερό έχει κορυφωθεί, ενώ αναγκαστικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στρέφονται στη λύση κάποιας δεξαμενής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι προκάλεσε το σημερινό πρόβλημα.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται πλέον ως ιδιαίτερα σοβαρή, λόγω και της διατήρησης των υψηλών θερμοκρασιών τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png