Εργασίες για τη διαμόρφωση του πάρκου στην περιοχή της "Παναγίτσας". .

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες για τη διαμόρφωση του παραθαλάσσιου πάρκου που βρίσκεται στην Παναγίτσας, περιοχή ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας. Ο χώρος έχει δημιουργήσει αρκετές φορές έριδες για τη χρήση του, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως parking παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν την είσοδο των αυτοκινήτων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Τάκη Βάρτζελη μας ενημέρωσε ότι η διαμόρφωση αφορά την αξιοποίηση του πάρκου ως σημείο ρέμβης και ξεκούρασης των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού και δεν θα επιτραπεί η στάθμευση αυτοκινήτων.


Για αυτό το σκοπό έχουν τοποθετηθεί φυσικοί ογκόλιθοι, ενώ θα υπάρχει μόνο μία δίοδος που θα επιτρέπει την είσοδο των αυτοκινήτων με σκοπό τον ανεφοδιασμό του ΝΟΑ και των σκαφών που υπάρχουν εκεί. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας, προβλέπεται δεντροφύτευση, ενώ θα τοποθετηθούν και παγκάκια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png