Αλλαγή προεδρίας για το Ροταριανό Όμιλο Αίγινας. .

Το βράδυ του Σαββάτου στην πισίνα του ξενοδοχείου "Δανάη" πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η καλοκαιρινή εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας, που αφορά στην αλλαγή της προεδρίας. Η αλλαγή του προέδρου γίνεται σε ετήσια βάση και ο απερχόμενος πρόεδρος κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, παρουσίασε και έδωσε τη σκυτάλη της προεδρίας στην κυρία Θεοδωσία Πάνου - Ντεπιέρ. Ο κύριος Κοκόλης έκανε αναφορά στο έργο που ετοιμάζει ο Ροταριανός Όμιλος Αίγινας και αφορά μία πλατεία - σκάκι και σε άλλα θέματα ανασυγκρότησης του τοπικού ομίλου.


Από την πλευρά της, η νέα πρόεδρος κυρία Θεοδωσία Πάνου - Ντεπιέρ θέλησε να δώσει το στίγμα της προεδρίας της, που αφορά κυρίως δράσεις αλληλεγγύης προς τους κατοίκους του νησιού που έχουν ανάγκη και παρουσίασε τους στόχους των Ροταριανών. Κάλεσε επίσης τους κατοίκους του νησιού να βρεθούν κοντά στον Ροταριανό Όμιλο Αίγινας, ώστε να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και μία ακόμη καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση με την κυρία Κλεοπάτρα Μαλάμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png