"Η θάλασσα που ενώνει". Εκδήλωση από το Σύλλογο Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. .

"Η θάλασσα που ενώνει" ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το Σύλλογο Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας στο προαύλιο του Ιερού Ναού Σύναξις Αιγινητών Αγίων. Στην εκδήλωση που προλόγισε ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μητροπολίτη Αμβρόσιου Ζωγράφου. "Η θάλασσα μας χωρίζει αλλά και μας ενώνει. Εξαρτάται δηλαδή από το πως τη βλέπει κανείς. Αν τη βλέπει όταν φεύγει ή έρχεται στο λιμάνι.


Τα κύματα έρχονται αγκαλιάζοντας την ακτή, αλλά και παρέρχονται αενάως προς το πέλαγος παραπέμποντας στην αιωνιότητα. Εμείς προσωπικά προτιμούμε τη θάλασσα που ενώνει, που αδελφώνει τη μία ακτή με την άλλη", είπε ανάμεσα σε άλλα ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος Ζωγράφος στο χαιρετισμό του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε απαγγελία ποιημάτων, προβολή video με θέμα: "Νησιά της Κορέας & τρόποι επιβίωσης", ενώ παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος. Η εκδήλωση περιελάμβανε έντεχνη μουσική με τον Αλέξη Στενάκη στο πιάνο και ερμηνεία από τη Βιολέτα Νάστη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png