"Αιγινήτικα Προϊόντα". Από το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου. .

"Αιγινήτικα Προϊόντα" είναι ο τίτλος της ετήσιας έκθεσης που πραγματοποιείται στο Λαογραφικό Μουσείο και σκοπό έχει την παρουσίαση και την ανάδειξη δημιουργών και χειροτεχνών του νησιού. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χθες το βράδυ, με την παρουσία πολλών μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, που είναι και ο φορέας της έκθεσης. Στην έκθεση ο επισκέπτης μπορεί να δει μία σειρά από χειροποίητα αντικείμενα, αλλά και μικρά έργα τέχνης που θα τον εντυπωσιάσουν.


Θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, παρουσιάζονται διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα από διάφορα υλικά, καθώς και δημιουργίες που σχετίζονται άμεσα με την παράδοση και τη λαογραφία της Αίγινας. Επίσης εκτίθενται κοσμήματα, καθώς και μία μεγάλη σειρά από τοπικά γλυκά και κρασιά, όλα από παραγωγούς του νησιού. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και για τους εκθέτες αποτελεί μία ευκαιρία να δείξουν στο ευρύ κοινό το μεράκι και την καλλιτεχνική τους ικανότητα.

Δείτε φωτογραφίες από


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png