Προβλήματα στην υδροδότηση λόγω πτώσης της τάσης της ΔΕΗ. Ενημέρωση από το Δήμαρχο Αίγινας Σάκη Σακκιώτη. .

Εσπευσμένα, σήμερα νωρίς το πρωί, ζήτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης να ενημερώσει τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, για πρόβλημα που προέκυψε στην ομαλή υδροδότηση από τις πρώτες πρωινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Λεοντίου και σε δύο ακόμη δεξαμενές. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κύριος Σάκης Σακκιώτης μιλώντας στο Aegina Portal, το πρόβλημα προέκυψε χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν παρουσιάστηκε χαμηλή τάση στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι αντλίες στο Λεόντι και να μην τροφοδοτούνται με νερό οι δεξαμενές.


Εξαιτίας του προβλήματος χάθηκαν πολύτιμες ώρες για τη μεταφορά του νερού από την κεντρική δεξαμενή, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση. Ο κύριος Σακκιώτης ζήτησε τον περιορισμό της κατανάλωσης και τον περιορισμό ή την αποφυγή των ποτισμάτων και υποστήριξε ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί μέχρι το απόγευμα. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει επάρκεια νερού στο νησί, ο κύριος Σακκιώτης είπε ότι χθες το απόγευμα στην περιοχή του Λεοντίου έφτασαν δύο υδροφόρα πλοία. Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει ή αν λειτουργεί αυτοματοποιημένο σύστημα επανεκκίνησης της αντλίας στο Λεόντι, ο κύριος Σακκιώτης είπε ότι δεν υπάρχει και αυτό πρέπει να γίνεται χειροκίνητα μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png