Θανατηφόρο τροχαίο στις Πόρτες. .

Το θύμα ενός θανατηφόρου τροχαίου εντοπίστηκε σήμερα στις 10 το πρωί στην περιοχή "Γλυφάδια", στο σημείο που βρίσκονται συγκεντρωμένα μπάζα, στην περιοχή ανάμεσα στην Αγία Μαρίνα και τα "Γλυφάδια". Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή το θανατηφόρο δυστήχημα προκλήθηκε όταν 64χρονος άνδρας, κάτοικος Αίγινας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος σε απόκρημνο σημείο με βράχια. Το περιστατικό φαίνεται να εντοπίστηκε από αλιέα ο οποίος είδε την πτώση από μακριά.


Για την ανάσυρση του 64χρου άνδρα χρειάστηκε να στηθεί μία ολόκληρη επιχείρηση  και τελικά η προσέγγιση να γίνει δια θαλάσσης με φουσκωτό σκάφος, καθώς λόγω του δύσβατου εδάφους δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε δύναμη από το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png