Διέκοψαν τα δρομολόγια προς την Αίγινα οι υδροφόρες. Ξεμένουν περιοχές του νησιού από νερό. .

Με οριακά αποθέματα νερού εκτιμάται ότι θα βρεθεί η Αίγινα τις επόμενες ώρες, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μόνο ένα δρομολόγιο υδροφόρου πλοίου έγινε το πρωί στο λιμάνι του Λεοντίου από την ναυτική εταιρία "Λιμενάρι". Παρόμοια είναι και η εικόνα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, όπου το υδροφόρο πλοίο της εταιρίας "Αίγινα Ι", δεν κατέπλευσε σήμερα το απόγευμα. Ίδιο το σκηνικό και στην Πέρδικα, καθώς σήμερα το απόγευμα δεν έγινε δρομολόγιο. Στην Πέρδικα έγινε ένα δρομολόγιο χθες το απόγευμα, μετά από παρέμβαση του προέδρου της κοινότητας Τάσου Αμάφη, όμως και εκεί η κατάσταση δεν είναι καλύτερη καθώς τα αποθέματα είναι περιορισμένα.


Να σημειώσουμε ότι μετά την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ύδρευσης που καλεί τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας να περιορίσουν την κατανάλωση τους στην απολύτως αναγκαία χρήση, ακολούθησε και ανακοίνωση από την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας που παρακαλεί κατοίκους και παραθεριστές να περιορίσουν την κατανάλωση. Να σημειώσουμε ότι με τις μέχρι τώρα προβλέψεις το επόμενο τριήμερο αναμένεται να συνεχιστεί ο mini καύσωνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png