Δελτίο Τύπου της ετιαιρίας "Λιμανάρι" για τη μεταφορά του νερού με υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού και άλλα εν εξελίξει θέματα της υδροδότησης. .

"Λιμενάρι Ναυτική Εταιρία". Δελτίο Τύπου.
Αναφορικά με την τελευταία  εξέλιξη στο θέμα της μεταφοράς πόσιμου ύδατος στην νήσο Αίγινα με υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού, η εταιρεία μας έχει να υπογραμμίσει τα ακόλουθα:

Καίτοι  η πρόσκληση μέσων, όπως πλοίων του πολεμικού ναυτικού, ως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε να αποτελεί έσχατη λύση σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, φυσικών καταστροφών ,κρίσεως κλπ και όχι φυσικά να λειτουργεί και να χρησιμοποιείται ως  συνδρομή στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες δεν εκπληρώνονται συμβατικές υποχρεώσεις από πλευράς Ο.Τ.Α., εν τούτοις, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης και θα επιθυμούσαμε να στέρξει με την ίδια προθυμία και κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των εταιρειών μεταφοράς προς το Δημόσιο και λοιπούς οργανισμούς (όπως στο Ν.Α.Τ. όταν αυτό προέβη σε απαγόρευση απόπλου, στον  Ο.Λ.Π. κ.τ.λ.), όταν αυτές  δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις προς αυτούς.

Ουδεμία, λοιπόν, αντίρρηση υπάρχει στην χρήση των εγκαταστάσεων (αντλιοστασίου και δεξαμενής) ιδιοκτησίας της εταιρείας μας, των οποίων ευχαρίστως παραχωρούμε την χρήση τους, προκειμένου να υδροδοτηθεί το νησί, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορούμε, όμως, να μην  παρατηρήσουμε ότι, ο τρόπος αυτός αποτελεί «στάχτη στα μάτια» του λαού της Αίγινας, καθ΄ όσον, όπως έχει επισημανθεί και από τα Μ.Μ.Ε., με την μέθοδο αυτή η δυνατότητα τροφοδοσίας του δικτύου υδρεύσεως είναι μηδαμινή, δεδομένου ότι, κατά τις ώρες, που απαιτούνται για την εκφόρτωση από το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, τα πλοία της εταιρείας θα πραγματοποιούσαν τροφοδοσία του δικτύου σε ποσοστό 1000 % περισσότερης ποσότητος τουλάχιστον (!) .

Είναι ηλίου φαεινότερον  ότι, οι κ.κ. υπεύθυνοι, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι, προτιμούν την δεδομένη χρονική στιγμή να ευαγγελίζονται ότι, έδωσαν λύσεις  (!), οι οποίες, όπως διαφαίνεται, ούτε ως αστεία δεν μπορούν να προβάλλονται μπρός στο μέγεθος του προβλήματος !!!

Επίσης, χαιρετίζουμε το γεγονός ότι οι κ.κ. Δήμαρχος και αντιδήμαχοι μας «ενεφανίσθησαν ως δια μαγείας» και μας αναζήτησαν στο τηλέφωνο, καίτοι επί μήνες «η κλήση μας προωθείται», ώστε το πρόβλημα της μη καταβολής των οφειλομένων να ΄΄διαιωνίζεται΄΄ !

Επίσης, καλό θα είναι - άπαντες - να είμαστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας και να μην απαντούμε με δεδομένα του 2007 (!), επειδή, ακριβώς, αδυνατούμε να αρθρώσουμε λόγο και να δώσουμε ουσιαστική απάντηση και λύση στα παρόντα προβλήματα, αναφέροντας ως λύσεις την επικείμενη (!) «άνοδο στην τιμή του νερού» και την επικείμενη επιδότηση, η οποία κάποια στιγμή θα έρθει.

Εν  κατακλείδι ως εταιρεία ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται ο λαός τις Αίγινας, οι παραθεριστές και οι επαγγελματίες, αλλά, δυστυχώς, την δεδομένη χρονική στιγμή «ο κόμπος έφθασε στο χτένι», οι οικονομικές μας αντοχές εξαντλήθηκαν και τίποτα δεν επιλύεται με δικαιολογίες, αοριστολογίες και παρακλήσεις για υπομονή.

Πρέπει  να καταδειχθεί και  να παραδοθεί στην κρίση του λαού της Αίγινας  ο πραγματικός και αποκλειστικός υπεύθυνος της τραγικής διαχείρισης στο θέμα της ύδρευσης του νησιού οι οποίος είναι η τωρινή Δημοτική Αρχή, η οποία οδηγεί συνεχώς το όλο θέμα σε αδιέξοδο.

Για την εταιρεία,
Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Γιώργος Λεβεντάκης  
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png