Εστία φωτιάς στην περιοχή του Αίγινα Μάρις . .

Εστία φωτιάς εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11 σήμερα το βράδυ στην περιοχή του ξενοδοχείου Αίγινα Μάρις, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα σε σημεία της πλαγιάς και στα υψηλότερα σημεία. Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν άμεσα σπίτια, ενώ λόγω της φύσης της φωτιάς διακόπηκε για αρκετή ώρα η κυκλοφορία προς και από την Πέρδικα, καθώς η φωτιά είχε φτάσει μέχρι το δρόμο. Στο σημείο της εστίας κατέφθασαν από την πρώτη στιγμή τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, που ενισχύθηκαν αργότερα (συνολικά 6 οχήματα και δύο υδροφόρα του Δήμου) τα οποία επιχείρησαν αποτελεσματικά σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να περιορίσουν σημαντικά το μέτωπο.


Στο σημείο της επιχείρησης κατέφθασε δύναμη από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που ρύθμισε την κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια της φωτιάς αρκετοί κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού αναγκάστηκαν να περιμένουν με τα οχήματά τους μέχρι να επιτραπεί η διέλευση.

Ενημέρωση: 01:01:29 το σημείο έχει περιοριστεί σε μικρές ελεγχόμενες εστίες, η γρήγορη επέμβαση της δύναμης του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας ήταν σωτήρια καθώς μία ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς ενισχύθηκαν οι βόρειοι άνεμοι. Στο σημείο του συμβάντος παραμένει δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού που επιχειρεί σε μικρά σημεία και ελέγχει για κίνδυνο αναζωπύρωσης λόγω του ανέμου.

Ενημέρωση: 02:39:55 Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται σε επιφυλακή 5 οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Οι βόρειοι άνεμοι πνέουν ενισχυμένοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png