Την Τετάρτη ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη SV-SY. .

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη SV-SY, μαθήματα που θα γίνονται στην Κυψέλη και διεξάγονται υπό την αιγίδα της "Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών"  Ε.Ε.Ρ. Τα μαθήματα αφορούν τους κατοίκους του νησιού που θα ήθελαν να αποκτήσουν πτυχίο από το "Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων".


Στην Αίγινα σήμερα υπάρχουν δέκα αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τηλεπικοινωνιακό έργο όταν αυτό χρειαστεί. Επίσης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην τοπική κοινωνία με την εκτέλεση τηλεπικοινωνιακού έργου, όπως πρόσφατα στον 1ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου "Κύπελλο Αφαία 2012". Ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας, ένας από τους πρωτεργάτες του νόμιμου Ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα μας, μας εξηγεί με μία σύντομη επίδειξη το πως λειτουργούν αυτού του τύπου οι επικοινωνίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945837084.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png