Χωρίς νερό μένει η Πέρδικα. .

Ελάχιστες ποσότητες νερού έχουν απομείνει πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας, λόγω της μη εκτέλεσης πλόων από την εταιρεία που έχει αναλάβει την υδροδότηση της. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας κύριο Τάσο Αμάφη, μας ενημέρωσε ότι ήδη οι ποσότητες που υπάρχουν διαθέσιμες είναι πολύ λίγες και ότι αυτές επαρκούν μέχρι και σήμερα το βράδυ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πέρδικα θα έχει μείνει τελείως από νερό αύριο το πρωί.


Ο κύριος Αμάφης ζήτησε από τους κατοίκους και τους παραθεριστές στην περιοχή ευθύνης του, να περιορίσουν κατά το δυνατόν την κατανάλωση στα απολύτως απαραίτητα. Σημείωσε επίσης ότι βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον υδρομεταφορέα σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση και να πραγματοποιηθεί έστω και ένα δρομολόγιο, προσπάθεια που από ότι είπε θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Τέλος ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Πέρδικας, ζητώντας παράλληλα την κατανόησή τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png