Συνεχίστηκαν τα προβλήματα από τους ενισχυμένους ανέμους στο λιμάνι της Αίγινας. Καταστράφηκε και πάλι το κιγκλίδωμα του λευκού φανού από τον "Απόλλωνα". ..

Συνεχίστηκαν και αργά το μεσημέρι τα προβλήματα από τους ενισχυμένους ανέμους στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Ο έντονος κυματισμός στη μεγάλη προβλήτα, φαίνεται ότι συνέτεινε ώστε για μία ακόμη φορά τα κιγκλιδώματα του λευκού φανού στην άκρη του λιμανιού να καταστραφούν, όταν πάνω σε αυτά έπεσε το πλοίο "Απόλλων" κατά τη διάρκεια χειρισμών. Το περιστατικό που έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, ευτυχώς έληξε μόνο με υλικές ζημιές, καθώς λόγω του έντονου κυματισμού στο σημείο δεν βρίσκονταν επιβάτες ή περαστικοί.


Με μεγάλη δυσκολία αποβίβασε τους επιβάτες του και το πλοίο "Ποσειδών" που κατέπλευσε στο λιμάνι της Αίγινας λίγο αργότερα. Οι επιβάτες που περίμεναν κοντά στα εκδοτήρια για το επόμενο δρομολόγιο του "Φοίβου" αναγκάστηκαν να περάσουν μέρα από το θαλασσινό νερό, ενώ νωρίτερα το ημερόπλοιο "Πλατυτέρα των Ουρανών", αναγκάστηκε να προσδέσει στη θέσει των ιπταμένων δελφινιών, καθώς ήταν αδύνατον να πλησιάσει στη μεγάλη προβλήτα λόγω του δυνατού κυματισμού.