Zumba για παιδιά. Στην παραλία της Αύρας από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ. .

Με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό πρόγραμμα zumba, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών, ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα στην παραλία της Αύρας, οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που αφορούν την παιδική ψυχαγωγία στο πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Το πρόγραμμα έγινε από το γυμναστήριο NAMA, είχε πολύ καλή συμμετοχή και παρουσίασε στους μικρούς αθλούμενους μία μέθοδο γυμναστικής που κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους. Το zumba για παιδιά ενσωματώνει στυλ χορού όπως το reggaeton, hip hop και pop με τις θεμελιώδεις έννοιες όπως είναι ο συντονισμός, η πειθαρχία, η εμπιστοσύνη και η ομαδική εργασία.  Το Zumba είναι ασφαλές για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.


Αυτή την ώρα (18:02) στον Πύργο Μαρκέλλου, αναφορικά με το πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας του φεστιβάλ, ξεκινά τη λειτουργία του το Λούνα Πάρκ στο χώρο της Παιδικής ψυχαγωγίας  με λειτουργία η οποία θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Τ.Τ. Αίγινας. Λίγο αργότερα στις 18:30 στον ίδιο χώρο θα γίνουν τα εγκαίνια της παιδικής εικαστικής έκθεσης "Η δική μας Αίγινα". Κάθε ένα από τα τοπικά σχολεία μελέτησε και φιλοτέχνησε τη δική του Αίγινα. Η έκθεση περιλαμβάνει δεκαεννέα έργα που θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες της σε όλο το νησί, μέσα από τα μάτια των παιδιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png