Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει στο Aegina Portal για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Φιστικιού. .

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους κι αυτό ήταν εύκολο να το καταλάβει κανείς από τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού προς το πρόσωπό του από όσους συμμετείχαν στο χθεσινό event ζαχαροπλαστικής στον Πύργο του Μαρκέλλου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μία ξεχωριστή λάμψη με την παρουσία του, γεμίζοντας με χαρά τους διοργανωτές και όσους συμμετείχαν στο event. Αλλά κι ο ίδιος έδειχνε ενθουσιασμένος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσε η Οργανωτική Επιτροπή του Fistiki Fest στην παιδική ζαχαροπλαστική, εδώ στον Πύργο του Μάρκελλου. Είναι νομίζω η πρώτη φορά που τυχαίνει να είμαι στην Αίγινα την περίοδο των εκδηλώσεων", λέει για τη συμμετοχή του.


"Τον αγαπώ πολύ τον τόπο σας κι αυτό το ξέρετε, νομίζω το έχω αποδείξει", συμπληρώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που όταν μπορεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις επισκέπτεται το εξοχικό του στην Αίγινα. Ο ίδιος δηλώσει "fan" του Aegina Portal: "Μπαίνω κάθε μέρα, για να δω πότε έχει πλοία, για να δω πότε θα έχουμε νερό, πότε δεν θα έχουμε", λέει με νόημα και αφοπλιστικό χιούμορ. Ίσως όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι η χαρά που του έδωσε η συμμετοχή του σε μία εκδήλωση του νησιού: "Πήρα πολύ αγάπη σήμερα, σας ευχαριστώ!". Πράγματι, ο κόσμος τον λάτρεψε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png