Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στην Αίγινα. .

Ανοικτά παρέμειναν σήμερα τα περισσότερα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας, μέρα των πανελλαδικών απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έγιναν οι συναλλαγές των κατοίκων του νησιού με τα καταστήματα των τραπεζών. Όπως ήταν αναμενόμενο ο τομέας του νησιού που επηρεάστηκε περισσότερο ήταν αυτός της επιβατικής και εμπορευματικής κίνησης, καθώς τα πλοία της γραμμής δεν εκτέλεσαν δρομολόγια αφού συμμετείχαν στην απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.


Δρομολόγια εκτέλεσε μόνο το τοπικό πλοίο για Αίγινα - Αγκίστρι, ενώ ανοιχτά παρέμειναν τα περισσότερα εκδοτήρια εισιτηρίων που ενημέρωναν για την απεργία όσους δεν γνώριζαν για την απεργία. Όσοι έπρεπε να ταξιδέψουν προς το λιμάνι του Πειραιά χρησιμοποίησαν θαλάσσια ταξί, αλλά και εκεί η κίνηση ήταν περιορισμένη. Τέλος σε ποσοστό 30%  εκτιμάται αυτή τη στιγμή, ότι ανήλθε η συμμετοχή των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων στα σχολεία της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png