Συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας. .

Ξεκίνησε το καλοκαίρι και θα διαρκέσει μέχρι και το Δεκέμβριο η λαχειοφόρος αγορά από την Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, που αφορά στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας.  Πρόκειται για τη διάθεση ενός σκάφους τύπου Fishing Boat της εταιρίας "Ποσειδών" μήκους 4,35 μ που μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα και διαθέτει εξωλέμβια μάρκας Honda 5 hp και τέντα ήλιου. Το δώρο είναι συνολικής αξίας 5.800 ευρώ και η τιμή του λαχνού 2,5 ευρώ.


Η κλήρωση θα γίνει μαζί με την κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μέρος των εισπράξεων θα δοθεί και για την οικονομική ενίσχυση της αποκατάστασης της υγείας του Παντελή. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους κατοίκους του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια συμμετέχοντας με την αγορά λαχνών, ενώ παράλληλα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που χρηματοδότησαν αυτή την πρωτοβουλία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png