Συνεχίστηκαν και σήμερα τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών από το ΚΤΕΛ. .

Σύμφωνα με επιστολή από το Δημοτικό Σχολείο Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας και του Γυμνασίου του Μεσαγρού, το ΚΤΕΛ Αίγινας σταμάτησε τη μεταφορά των μαθητών στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και έχει λάβει διάφορες μορφές, με τελικό αποδέκτη τους μαθητές και τους γονείς τους που βλέπουν ότι η κατάσταση συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει φανερή προοπτική μόνιμης λύσης. Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου τα σχολικά δρομολόγια της περιοχής τα εκτελεί το δημοτικό λεωφορείο.


Σε επικοινωνία σήμερα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη, χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως "αδιέξοδο" και επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο του Δήμου εκτελεί τα δρομολόγια που κανονικά θα έπρεπε να εκτελεί το ΚΤΕΛ. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε χθες και σήμερα και δεν φαίνεται να υπάρχει ορατή προοπτική να αλλάξει, τουλάχιστον με το ΚΤΕΛ να εκτελεί σε μόνιμη βάση τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png