2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας. Οικονομικός απολογισμός έργου ανακαίνισης των τουαλετών των μαθητών.

Το έργο της ανακαίνισης των τουαλετών των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, είχε ολοκληρωθεί ήδη από τον Μάιο. Σήμερα ήταν η στιγμή της παρουσίασης του οικονομικού απολογισμού. "Ήταν ένα έργο που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα" λέει ο διευθυντής του σχολείου κύριος Αντώνης Ντελής, που περιέγραψε τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν για να ολοκληρωθεί το έργο. Οι εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν εθελοντική προσφορά και πολλές ώρες εθελοντικής ενασχόλησης, μέχρι ο κοινόχρηστος αυτός χώρος να αλλάξει όψη και να φτάσει στη σημερινή του μορφή.



Ο κύριος Ντελής ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς όπως είπε ανέλαβε όλο το βάρος της δουλειάς. Συμπλήρωσε επίσης ότι χωρίς αυτή την βοήθεια τα έξοδα θα ήταν πολύ μεγαλύτερα και δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν. Από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων ο κύριος Δημήτρης Κουκούλης είπε ότι αυτή η ανακαίνιση ήταν ένα όνειρο αρκετών χρόνων για πολλά μέλη του συλλόγου. Ο κύριος Κουκούλης τόνισε την εθελοντική εργασία, την προσφορά, αλλά και τη διάθεση των υλικών από τα καταστήματα της Αίγινας σε τιμές κόστους. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του συλλόγου, αλλά και το διευθυντή του σχολείου.

Οι παιδικές τουαλέτες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο άλλαξαν όψη και σε τίποτα δεν θυμίζουν την πολύ κακή κατάσταση που επικρατούσε πριν τη συντήρησή τους. Η καθαριότητα, τα καινούργια υλικά, η χαρούμενη διακόσμηση και τα ζεστά χρώματα που έχουν επιλεγεί, δείχνουν τη θετική διάθεση όλων όσων εργάστηκαν για αυτό το έργο.

Οικονομικός απολογισμός έργου ανακαίνισης τουαλετών μαθητών.
  • Πλακάκια 400 ευρώ
  • Είδη υγιεινής 700 ευρώ
  • Υλικά επισκευών 2100 ευρώ
  • Εργασία 1500 ευρώ
  • Είδη εξοπλισμού 600 ευρώ
  • Σύνολο εξόδων 5300 ευρώ
Το ποσό των 4560 δόθηκε από χρήματα για επισκευές σχολείων (ΣΑΤΑ) ενώ τα υπόλοιπα 740 από λειτουργικές δαπάνες - τα παραστατικά των δαπανών κατατέθηκαν στη Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προσφοράς σε είδη και εργασία: Κουκούλης Δημήτρης, Γενίτσαρης Δημήτρης, Νομικός Βαγγέλης, Κουκούμης Θανάσης, Ντελής Αντώνης, Τραχειώτης Νίκος, Ροδίτης Αντώνης, Φλώρα Καψάλη, Θεόφραστος Ιωαννίδης.

Το συμβούλιο σχολικής κοινότητας 2ου Δημοτικού Σχολείου - Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png