Μικρή η συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία στην Αίγινα. .

Στην Παλαιά Προβλήτα λίγο μετά τις 10:30 θα ξεκινήσει η ομιλία μελών του ΠΑΜΕ Αίγινας για την 24ωρη γενική απεργία. Η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Αίγινα σήμερα είναι μικρής έκτασης και αφορούν κυρίως τη μη εκτέλεση δρομολογίων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά. Το ταμείο της ΔΕΗ εξυπηρετεί κανονικά, ενώ ανοιχτά παραμένουν τα γραφεία της ΔΟΥ Αίγινας. Ανοιχτά επίσης είναι τα γραφεία των ΕΛΤΑ, ενώ κανονικά λειτουργούν οι τράπεζες, εκτός από το κατάστημα της Εθνικής που σύμφωνα με θυροκολλημένη ανακοίνωση θα εξυπηρετεί μόνο πληρωμές συντάξεων και μισθών.


Στα σχολεία του νησιού το ποσοστό της συμμετοχής των εκπαιδευτικών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ενώ κλειστά παραμένουν τα φαρμακεία. Οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να εξυπηρετούνται από το φαρμακείο της κυρίας Ζαρογιάννη στην περιοχή του Ταχυδρομείου. Και αυτή τη φορά η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων στην απεργία είναι περιορισμένη. Τέλος περιορισμένη είναι και η επιβατική κίνηση των θαλάσσιων ταξί προς το λιμάνι του Πειραιά, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png